Bocuse

Bocuse d´Or

Az 1987-es séfek versenye óta mely talán nemzetközi szinten a legfontosabb, kétévente Lyon-ban szervezik a versenyt. 24 ország, 24 séfje vesz részt, akik számos ellenfelet legyőzve, kemény nemzetközi selejtezőket és kontinensviadalokat megnyerve jutottak idáig.

A Bocuse d'Or lyon-i fináléjában két, nem hétköznapi ételt (egy hal, és egy hús ételt) kell elkészíteni 5 óra 30 perc alatt. A közönség, a sajtó és a zsűri élőben követheti nyomon a verseny minden pillanatát. A verseny Mr. Paul Bocuse-ról kapta a nevét, aki jelenleg a világ legjobb séfje, valamint a verseny fővédnöke.

Mint a Bocuse d'Or hivatalos partnere, a CONVOTHERM biztosítja a versenyzők számára a kombi gőzpárolókat. Az abszolút csúcsminőség elérése érdekében, a kezelő és a berendezések közötti finomhangolásra van szükség. Emiatt minden résztvevőnek lehetősége nyílik, hogy a CONVOTHERM-el gyakoroljon, a nagy selejtezőket megelőzően. Az eredmény magáért beszél; a verseny ékes bizonyíték arra, milyen különleges finomságok készíthetők a kombi párolókkal.

További információkat az alábbi weblapon talál:
http://www.bocusedor.com/


noch zu übersetzen
Beitragsseiten
Bocuse d´Or
The Junge Wilde
L’Art de la cuisine Martell