Kombi gőzpárolók – a konyha legsokoldalúbb tagjai

A kombi gőzpároló egy olyan professzionális készülék, melyet leginkább vendéglátó egységekben és menza konyhákon használnak. A hagyományos sütőkből ismert konvekciós (légkeveréses) funkció mellett, a gőzpárolóban egyszerű és túlhevített gőzt is használhatunk a főzéshez. A főzési ciklus során, bármikor könnyedén váltogathatjuk az egyénileg beállított főzési programokat.

A következő alapelvek a 3 főzési programra vonatkoznak:

Gőzölés: Hőmérséklet - tartomány 30-120 °C között.
Különösen alkalmas zöldségekhez, halakhoz, gombócokhoz… stb.

Túlhevített gőz: Hőmérséklet - tartomány 100-250 °C között.
Különösen alkalmas szaftos sültekhez, zsemlékhez és süteményhez

Konvekció: Hőmérséklet – tartomány 30-250 °C
Különösen alkalmas steak-ek, húsok grillezéséhez, pizzák és forró hasábburgonya sütéséhez.

A különböző főző programoknak köszönhetően – valamint a programok kombinálásának funkciója – tulajdonképpen végtelen számú lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére. A megfelelő kiegészítőkkel a professzionális konyhákban készített ételek akár 80%-át előállíthatjuk, minden különösebb nehézség nélkül. Akár párolni, olajban / hagyományosan sütni vagy pörkölni szeretnénk a kombi gőzpárolóval minden konyhai műveletet egy készülékkel végezhetünk.

Továbbá, az úgynevezett regenerációs funkció (regeneration) is a felhasználó rendelkezésére áll. Ezzel a programmal rendkívül rövid idő alatt lehet elősütött és hűtött ételeket újra fogyasztási hőmérsékletre melegíteni, minőségbeli romlás nélkül.


noch zu übersetzen
Beitragsseiten
Kombi gőzpárolók – a konyha legsokoldalúbb tagjai
Méretek és alkalmazások
Erőforrás és pénz megtakarítás a fejlett technológiákkal