fake_img

CONVOTHERM – A kezdetek óta a technikai piac vezető vállalata

Az első, 1976-ban kifejlesztett kombi gőzpároló óta a CONVOTHERM minden tekintetben úttörő munkát végzett. Legfőbb célja mindig is az volt, hogy mindenben az első, az egyetlen és a legjobb legyen. Szakértői csapatunk folyamatosan képes a vevői igényeknek megfelelően, briliáns technológiai megoldásokat kidolgozni.


A CONVOTHERM innovációinak listája (kezdve a legutóbbival):

Rollhandbrausetisch2010: Új hengeres kézi permetező

2010 márciusának közepétől minden kombi gőzpárolóhoz, amelyhez a +3as készüléksorozat tartozik (asztal és álló készülékek) alapfelszereltségként, térítésmentesen egy görgős kézi permetező is tartozik (opcióként). A főburkolatba épített víz spray víz stop-pal felszerelt, a tömlőhöz pedig automatikus visszahúzó funkció tartozik.Gaenseblumemini2009: ökoFőzés – Az energiatakarékos főzési program

A 2009 őszén kifejlesztett "ecoCooking" főzési programmal a CONVOTHERM új mérföldkőhöz érkezett a főzéshez használt energia megfelelő hasznosítása terén. Az ecoCooking-al 25% energiát takaríthatunk meg, melyet először a DIN 18873-1 rendelet átvételével bizonyítottak.

Az ecoCooking különösen jól alkalmazható az olyan termékeknél, melyek hosszabb főzési időt igényelnek, mint például az egybesült húsok; sült marhahús, fasírt. Az energia megtakarítás jelentős minőségbeli növekedést is mutat. A hús még lágyabb, és megtartja súlyát, így a szeletek is nagyobbak maradnak.


Convoventplus2009: CONVOVent Plus – A kondenzációs berendezés

Kapható a +3 készülék sorozathoz (villamos).

Erős szívóteljesítményének köszönhetően a CONVOVent Plus kondenzációs készülék optimális frissességet biztosít a konyhában. Amikor a főzőkamra ajtaja nyitva van, az elszívó berendezés automatikusan aktiválódik. A gőzök és gázok így hatékonyan a kondenzációs gépbe áramlanak. Az elszívó berendezések telepítésével kapcsolatos komplex mérések nem szükségesek.


Convoventmini2009 – CONVOVent és CONVOVent mini – A kondenzációs berendezés

Kapható a +3 készülék sorozathoz (villamos) valamint minden a "mini world"-höz tartozó kombi gőzpárolóhoz.

A CONVOVent páraelszívó berendezéssel a kombi gőzpároló ideális megoldás az előtérben történő főzéshez. Majdnem teljesen eltünteti a főzés során keletkezett gázokat, így friss levegőt biztosít a helységben. Nincs szükség szellőzőcsatornára vagy vízcsatlakozóra.


miniwelt2009: Mini world

A 7 alapvető modellben hihetetlen nagy választék rejlik; a lehetőségek adottak, a 6 x 2/3 GN polcoktól a 2 x 6 x 1/1 GN polcokig. 51.5 cm szélességével a kombi gőzpároló kategóriája legszűkebb készüléke, így a legkisebb konyhában is elfér. A sorozathoz kettő, fix vízcsatlakozó nélküli, mobil típus tartozik, valamint két külön sütőkamrával és egy vezérlőpanellel rendelkező gép. Ideális kiváló minőségű felmelegítéshez, sütéshez, grillezéshez, gőzöléshez. Természetesen a mini world sorozathoz is tartozik az ACS, energiatakarékos rendszer. A mini world-el a CONVOTHERM minden igényt kielégít.


hygienischer_tuergriff2008: Higiénikus ajtó fogantyú

A jövőben az összes +3-as kombi gőzpároló ajtajához alapfelszereltségként antibakteriális, "higiénikus fogantyú" tartozik. Ez az új kilincs innovatív, műanyagba ágyazott ezüstionokból készül. Az antibakteriális hatás állandó, a környezetre és az egészségre károm anyagot nem tartalmaz.

2010-től minden a "mini world"-höz tartozó kombi gőzpároló ajtaja antibakteriális, higiénikus fogantyúval kapható.


Easytouchblende2007: easyToUCH vezérlőpanel

Az opcionális easyToUCH vezérlőpanel érintőképernyős kijelzőjével segíti az eligazodást. A nagyon egyszerű ikonokkal navigálhatunk a számtalan lehetőség között. Az öndiagnosztikától a hibaüzenetekig, PC-vel történő hálózati munka, interneten keresztüli automata szoftverfrissítések – igény szerint minden lehetséges.miniplatz2006: CONVOTHERM mini - mini tér maxi erő

Fiatalos karakterével, ez a készülék valószínűleg a legkisebb konvekciós gőzpároló, amely minden igényt kielégít, akár snack gőzpárolóra akár egy kisebb, de nagy teljesítményű konvekciós gőzpárolóra van szükségünk. A CONVOTHERM mini apró méretei mögött valódi erő rejlik.

Minden főzési eljárás integrált; a konvekciós, a hevített és hagyományos gőzölés, az alacsony hőmérsékletre melegítés és az ún, delta-T főzés. Itt is megtalálható az ACS rendszer, mely egyedülálló módon csupán természetes módszereket alkalmazva szabályozza a nedvességszintet.
Szintén az alapfelszereltséghez tartozik a Press&Go funkció, mellyel a kiválasztott termék gombnyomásra elkészül. A kis CONVOTHERM mini végtelen számú lehetőséget rejt magában, mint például a füst-csökkentő funkció, mely tiszta levegőt varázsol a konyhába.

Az alapfelszereltség és a számos kiegészítő teszi a készüléket kategóriája legjobbjává.


Daempfergruppeos2004: Új készüléksorozat +3 - 28 univerzális minden konyhában

Az egyedi sorozat - CONVOTHERM OS

Kezdőknek vagy méretre készült konyhákba - az injektoros verzió.
Új, szenderd programunk segítségével a modern konvekciós gőzpárolót igény szerint állíthatjuk. Két tipikus CONVOTHERM jellemző közül választhatunk, hiszen a hiányzó ajtó és az ACS rendszer alapfelszereltség az OS sorozatnál.


DaempfergruppeobA prémium sorozat - CONVOTHERM OB

Gondtalan főzés a legnagyobb kényelemben - gőzfejlesztő.
A prémium sorozatban megvan minden ami egy professzionális konyhába kell. Az ajtó és az ACS rendszer kivételével, minden tartozékhoz számos praktikus kiegészítő tartozik. Különösen a Press&Go funkció, mely jelentősen megkönnyíti a munkát.


Convocleansystem2002: CONVOClean rendszer

A CONVOClean rendszer új fényében tünteti fel az automata tisztítást. A gőz fertőtleníti a sütőkamrát. Továbbá a forrólevegős sterilizáció funkció lenyűgöző higiéniát garantál, még akkor is ha a következő sütési folyamat alacsony hőmérsékleten történik.

A CONVOClean rendszerrel a tisztítás kényelmes, az eredmény fenomenális.

Ezen kívül, a CONVOClean rendszer figyelemreméltó eredményeket produkál a víz - és munkaerő felhasználás területén. A kiváló minőségű anyagok hosszantartó, megbízható felhasználást tesznek lehetővé.

Nincs semmilyen beüzemelésre váró tartozék - egyszerűen működik, gombnyomással indítható.


bedienerblende2001: Új vezérlőpanel

Kapcsolódj be az egyszerű használat új dimenziójába. Zseniális újításoknak köszönhetően rendkívül könnyen kezelhető az univerzális CONVOTHERM OSC, a sokoldalú CONVOTHERM OSP, és a gazdaságos gázkészülék a CONVOTHERM OSG . Mr. C, a konvekciós gőzpárolók szakértője, a séf jobbkeze is egyben. Tisztán olvasható a CONVOTHERM OSP kijelzőjén megjelenő szöveg, az ikonok és szimbólumok segítségével pedig gond nélkül eligazodhatunk.


koch_computer1998: PC vezérlés

Friss fuvallat a világ konyháiban. A CONVOTHERM képes arra ami korábban csak álom volt: az iroda a konyhát ellenőrző és vezérlő központtá válik: 62 konvekciós gőzpárolót működtetnek és vezérelnek egyetlen egérkattintással!

1997: PC HACCP

Minden tekintetben úttörőnek számít, a CONVOTHERM halad a korral: 1997 óta a PC HACCP szoftver teljes égészében ellenőrzi a higiéniai adatok teljesen automatikus archiválását a főzés során. Mindenre gondoltunk…már megint!


verschwindetuer1994: Eltűnő ajtó

"Industry Award for Appliance Development 1997" (készülékfejlesztési ipari díj)

Briliáns, mert olyan egyszerű!
De valakinek mindezt ki is kellett gondolnia; ez a valaki a CONVOTHERM volt, 1994-ben.
A fordulópont minden ideges séf számára: nagyobb tér, több hely. Technikai mestermű!
wellenrost1991: Hullámos rács

A feltalálási hullám folytatódik.

1991-ben beindul a folyamat. A világ szakácsai ismét egy újításnak örülhetnek: az előre adagolt és felmelegített ételek nem csúszkálnak. Pre-portioned and regenerated dishes are prevented from sliding around.


rost1989: Baromfi grill

Új korszak kezdődik.

A csavarok és nyársak már a múlté. A főzés és az élvezet már nem különálló fogalmak. Innentől kezdve a tudatos csirkerostélyt használók a CONVOTHERM által kínált lehetőségre esküsznek.


handbrause1987: Kézi spray

Az ördög a részletekben rejlik.
Három hasznos kiegészítő egy csapásra: 1987 óta a praktikus kézi spray a legegyszerűbb megoldást jelenti a zöldségek hűtésére, a készülékek megtisztítására és a tárolók feltöltésére.


hygienesteckdichtungA kezdetektől: Higiénikus plug-in tömítés

Kevés erőfeszítés - nagy áttörés. Központban a tisztaság: A higiénikus plug-in tömítést könnyen helyettesíthetjük szerszámok nélkül is.acsA kezdetektől: Zárt rendszer

A tökéletességre törekvés eredménye: a CONVOTHERM kiemelkedik a konvekciós gőzpároló technológiával, mely tökéletes környezetet biztosít a főzőkamrában. Teljesen automatikus. Az eredmény kiváló minőségű ételek, víz- és energia megtakarítás.