gesundkochen

Az egészségesen elkészített étel nem ízletes?

Egészségesen főzni nehéz, és az étel sem finom? Szó sincs róla - az egészséges módszerekkel készült ételek íze sokkal jobb. Emiatt sok fogyasztó változtatott a diétáján és soha nem térne vissza az instant- és gyorsételekhez.

A Slow Food ("lassú étel") mozgalom kezd egyre inkább elterjedni. Az egészséges étkezés is ebbe a kategóriába sorolható, hiszen az érzékeny és egészséges főzéshez idő kell. Így az kerül az ételbe amit mi választunk. Ajánld vendégeinek is a legjobb és legfrissebb minőséget. Megköszönik majd - mi több, vissza is fognak térni. A sokféle zöldség és gyümölcs mellett, a fehérjék, a szénhidrátok és az esszenciális zsírsavak a fő alkotórészei egy egészséges menünek. A CONVOTHERM kombi gőzpárolóiban az alacsony oxigén szintű bio-pároló programon az ételek megtartják vitamin- és ásványi anyag tartalmukat. Az étel színe is változatlan marad, ínycsiklandó és egészséges.

A kombikban egyszerre süthetünk halat, húst és zöldségeket, és nem kell azon aggódni, hogy az ízek és illatok összekeverednek. Mindezt a sütőkamrában uralkodó, rendkívül alacsony oxigénszint teszi lehetővé.

Még a korábban olajban kisütött ételeket is elkészíthetjük, olaj felhasználása nélkül. Ropogós, alacsony zsírtartalmú, tápanyagban gazdag - nem kell többé aggódni, az eredmény inspirálóan hat!