Made-in-Germany

"Made in Germany" minőség

Ahol a minőség az első.

A "Made in Germany, made by CONVOTHERM" ("Németországban készült, a Convotherm-nél készült")motto gyártási szakértelmünkre és termékeink prémium minőségére utal. Csaknem 35 éve foglalkozunk a kombi gőzpárolók gyártásával dél bajorországi telephelyünkön. Professzionális főzőberendezéseink és a hozzájuk tartozó kiegészítők teljes egészében az általunk gyártott fémlemezekből készülnek. A végső minőség-ellenőrzés során minden készülék rendkívül szigorú tesztelésen megy keresztül.

Mint a legújabb kombi gőzpároló technológia specialistái , úgy érezzük, hogy ügyfeleinknek a legjobb minőséget kínáljuk engedmények nélkül. Szigorú feltételeket szabunk a legyártandó alkatrészek megvásárlásakor is. Csak akkor kezdődhet a gyártási folyamat, miután átmentek a belső minőség ellenőrzésen. A kombikhoz tartozó alkatrészeink 85%-át német beszállítóktól kapjuk.

A német precíziós alkatrészeknek köszönhetően, kombi gőzpárolóink különösen robosztusak, és bírják az igényes konyhák mindennapi terhelését. Biztosak vagyunk benne, hogy vevőinknek kifogástalan minőséget kínálunk. Ez a kimagasló színvonal a különböző ISO tanúsítványokban is megjelenik; 9001 és 14001, 1995 óta az irányítási rendszerért, valamint 2000 óta a környezetvédelmi irányítási rendszerért.noch zu übersetzen
Beitragsseiten
Made in Germany
Fenntarthatóság