Manitowoc

Manitowoc Foodservice Group

A Manitowoc Foodservice vezető gyártója az üdítőgyártóknak és a jég-előállítóknak, legyen szó jégkockáról, jégtömbökről, zúzott jégről vagy pehely jégkockáról. Az Enodis-al történő fúziója után a Manitowoc Foodservice a világ egyik legnagyobb professzionális étel- és ital technológiai vállalata.

Értékesítési és szervízhálózatunknak köszönhetően kereskedelmi tevékenységünk Amerikára, Európára, Ázsiára és a Közép-Keletre is kiterjed, így ügyfeleinket globálisan tudjuk ellátni és kiszolgálni. Ezek közé számos gyorsétterem-lánc is tartozik.

Különböző márkák és termékek
Termékskálánkon összesen 35 különböző márka található, melyben innovatív, nagy teljesítményű készülékeket kínálunk a melegítési és hűtési megoldások, ital technológiák és étel készítés területén.

Ezek közé tartozik : Cleveland, Convochill, Convotherm, Dean, Delfield, Fabristeel, Frymaster, Garland, Guyon, Harford, Jackson, Kolpak, Koolaire, Kysor Panel Systems, Kysor/Warren, Lincoln, Lincoln Smallwares, Manitowoc Beverage Systems, Manitowoc Ice, Masterwash, McCann's, McCall, Merco, Merrychef, Moorwood Vulcan, Multiplex, Savory, Servend, Technyform, TruPour, US Range and Varimixer.

Hauptsitz und Entwicklungszentrum von Manitowoc Foodservice ist Tampa/Florida. Mit mehr als 6.500 Mitarbeitern und einer weltweiten Präsenz in mehr als 100 Ländern auf fünf Kontinenten ist Manitowoc Foodservice immer nah am Kunden.

A vállalaltok Manitowoc csoportja
A Manitowoc Foodservice a globális sikereket elérő Manitowoc Company tagja. 1902-ben alapították, a Manitowoc nevű amerikai városban. ( a Manitowoc szó az amerikai indiánoktól ered, jelentése "a jó hangulat otthona")

Kezdetben a hajójavítás és a hajóépítés játszott központi szerepet, aztán 1925-ben szélesedni kezdett a társaság tevékenységi köre és a daruépítésbe is belevágtak. Az 1940-es években megjelent hűtőkocsikkal és speciális tisztítószerekkel alapozták meg vendéglátó ipari szereplésüket.

Ma a Manitowoc Company több, mint 16.000 alkalmazottat foglalkoztat és 2 központi céggel rendelkezik ; egyikük a Manitowoc Crane Group , mely az egyik legnagyobb darukészítő vállalat a világon, illetve a Manitowoc Foodservice Group, mely a világ vezető vendéglátóipari felszereléseket gyártó vállalata.

A nemzetközi tevékenységekről bővebb információk a következő címeken találhatók:
www.manitowocfoodservice.com
vagy www.manitowoc.com