events

Tagság és együttműködés

Nemzetközi partnereinkkel való aktív együttműködésünk és megoldás-orientált beszélgetéseink mind globális felelősségünk kifejezését szolgálja.

Aktív tagságok Németországban

DehogaDehoga Bundesverband
A Dehoga Bundesverband 17 állami szervezetbe és 3 szakmai szövetségbe tömörül. Kereskedelmi és professzionális szervezetként a szálloda-, élelmiszer- és üdítőipar érdekeit képviseli a Német Szövetségi Köztársaságban. A Bundesverband a politikai rendszer fejlesztését és jó gazdaságpolitika kialakítását támogatja. A Dehoga célja, hogy irányelveivel biztosítsa a szálloda- és vendéglátóipar jelenét és jövőjét.

http://www.dehoga-bundesverband.de


FcsiFCSI

A Foodservice Consultants' Society International (FCSI) a professzionális tanácsadók és tervezők egyetlen globális szövetsége. A szövetség értékes kapocs az élelmiszer-, üdítő-, és szállodaipar valamint a catering és a turizmus főbb területein állást keresők számára. Az FCSI kollégái számára sokfajta lehetőséget biztosít ,hogy tapasztalataikat megosszák egymással.

http://www.fcsi.orgHkiHKI
A HKI Industrieverband Haus-, Heiz- und Küchentechnik e. V., a nagyobb konyhai berendezések, valamint háztartási fűtő- és főzőberendezések gyártóinak érdekeit képviseli, figyelembe véve a közérdekeket, a hatóságot és a közigazgatást. A szövetség minden lényeges ipari intézménnyel, ipari szövetséggel és kutató központtal együttműködik, nemzeti, európai és nemzetközi szinten is. Továbbá, a HKI támogatja az ipar érintettjei közti párbeszédet, valamint a tanácsadó bizottságokkal közösen aktív részvevője a kereskedelmi vásároknak, ahogyan részt vesz a Német Szövetségi Köztársaság hivatalos külföldi kereskedelmi vásári programjain is.

http://www.hki-online.de/


KoecheverbandVKD

Der Verband der Köche Deutschlands e. V. vertritt die Standesinteressen aller Köche. Der Verband pflegt die Tradition eines bedeutenden Berufsstandes und hebt das Ansehen des Berufsstandes weltweit durch gezielte Öffentlichkeitsarbeit. Des Weiteren fördert der VKD die Kochkunst und den beruflichen Nachwuchs und bietet zudem Möglichkeiten zur beruflichen Weiterbildung. Die Organisation ist Meinungsführer im Berufsfeld Köchin/Koch.

http://www.vkd.com/


VerbandfachplanerVdF

A Verband der Fachplaner Gastronomie - Hotellerie - Gemeinschaftsverpflegung e. V. célja, hogy biztosítsa az objektív szaktanácsadást, innovatív tervezést és hatékonyságot a konyhatervezés területén. Az egyesület azt is szeretné, hogy mindezen célok a vevők és végső felhasználók gazdasági és környezetvédelmi érdekeivel összhangban valósuljanak meg.

http://www.vdfnet.de/noch zu übersetzen
Beitragsseiten
Tagság és együttműködés
Aktív tagok világszerte