Főoldal / Sajtó / Aktuális hírek
lexikon

CONVOTHERM sajtóközlemények

Sajtó portálunkon sajtóközlemények, sajtófotók és rövid cikkek nyomán informáljuk az újságírókat a Convotherm-ről. A legújabb sajtóközlemények az első két szalagcím alatt olvashatók. A következő szalagcímek a Convotherm-ről és a Manitowoc Company-ról szolgáltatnak információt.

Boldog születésnapot – 35 éves a CONVOTHERM

35_Jahre_Convotherm_web

A felső-bajorországi kis faluból, Eglfing-ből származó CONVOTHERM vállalat 2011. júliusában ünnepli 35. születésnapját.


A CONVOTHERM sikertörténete 1976-ban kezdődött, azóta új irányvonalakat vezetett be az élelmiszeriparban. "A tradíció,a régi, hűséges alkalmazottak és anyavállalatunk amerikai vállalkozói szelleme teszi vállalatunkát egyedivé. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint számtalan Innovációink és szabadalmaink, mint például a teljes felszereltségű easyTouch vagy a mini készüléksorozat" közölte dr.Martin Behle, vezérigazgató.

Olvass tovább ...

CONVOTHERM - egyszerűen "Made in Germany"

Convotherm

A CONVOTHERM Elektrogeräte GmbH a technikailag átgondolt, megbízhatóan működő kombi gőzpárolók gyártója. A vállalat 1976-os megalapítása óta a kombi gőzpárolók technológiájának abszolút specialistájává fejlődött. Számtalan szabadalom (például az egyedi ún. "eltűnő ajtó"), díjak (IF Design Award, Good Award) és technikai innovációk (energia megtakarítás, Advanced Closed System) állnak az átfogó szakértelem hátterében.

 

Olvass tovább ...

Díjat nyert a OES 6.10 mini 2in1

KI_logo2011Award_72dpi_web

 ... és a Konyhai Innovációk díjat nyerte, a CONVOTHERM!

 

A 2009 áprilisi megjelenése óta az OES 6.10 mini 2in1 mindenkit meggyőzött működési és térbeli koncepciójával. Ez az egyetlen kombi pároló, mely egy vezérlést használ két, különböző főzőkamrához.

Olvass tovább ...

Manitowoc Foodservice Group

Manitowoc
A Manitowoc Foodservice a jégkészítők (jégkocka, jégtömb, pelyhesített jégkocka) és italkészítők vezető gyártója az élelmiszer- és italiparban. Az Enodis-al történő 2008-as fúzió óta a Manitowoc Foodservice a professzionális élelmiszer- és italtechnológia területén a világ egyik legnagyobb vállalatává alakult.

 

Olvass tovább ...