fake_img

Professzionális tálcás bankett rendszer - 1,000 adag étel 8 perc alatt

A bankettek vendégei igényes emberek, ennélfogva mindennek stimmelnie kell. Mindegy, hogy üzleti vacsora, gála, vagy esküvői bankett, a lényeg, hogy az emberek azért jönnek, hogy együtt egyenek, ami azt jelenti, hogy az ételnek egyszerre kell megérkeznie. A konyha és a személyzet túlterheltségét elkerülendő, a CONVOTHERM megalkotta a lakomák tökéletes összetevőit, így minden egyes esemény felér egy kulináris élvezettel.

Előkészít - Főz - Forró étel felszolgálása minden vendégnek, egyszerre
 

1Vorbereiten
1. lépés: Az étel előkészítése és előfőzése

Minden szükséges hozzávalót előre elkészíthetjük ha a munkaterhelés alacsony. A hozzávalókat előfőzhetjük a CONVOTHERM kombiban,így kifogástalan minőségű ételt kapunk és nem csupán a személyzeti kiadásokat optimalizáljuk.

Pfeil
1Vorgaren

2Schnellkuehlen
2. lépés: Gyorsfagyasztás

Egy különálló gyorsfagyasztó hűtőben (shock cooler) az előfőzött étel hőmérsékletét +3°C - ra csökkentjük rendkívül rövid idő alatt, így a főzési folyamat azonnal leáll. A legnagyobb előnye ennek a módszernek: az ásványi anyagok és vitaminok így a lehető legtovább az ételben maradnak, annak íze és színe sem változik. A minőség garantált.

Pfeil
 

3Anrichten
3. lépés: Az étel tányérra rendezése és feltöltés
 
A hideg ételt kedved szerint rendezheted el a tányéron, kapkodás nélkül. A CONVOTHERM tálcás bankett kézikocsiján a tányérok között (alatt és felett) elegendő hely marad, hogy mindig kreatívan állíthasd össze az ételt a tányéron. A felszerelés nagyságától függően 20-122 tányér fér el egyszerre a bankett kocsin.

Pfeil
3Beschicken

4Aufbewahren
4. lépés: Hideg helyen tárolás

Amikor a tányérokkal feltöltötted a kocsit, az egészet hideg helyen tárold. Az előkészített ételek 72 órán át frissek és ropogósak maradnak.

Pfeil
5Regenerieren

5. lépés: Az utolsó állomás
 
Az ételt a hideg tárolóból a bankett-kocsin közvetlenül a CONVOTHERM kombi párolóba tolhatjuk - még semmi nem volt ennyire egyszerű és könnyű.

Nyolc perc alatt 122 tányér kifogástalan minőségű, gyönyörűen díszített étel készül el. A CONVOTHERM Advanced Closed System- nek köszönhetően a tányéron nem képződik pára, hiszen a nedvesség ellátás automatikusan ellenőrzött.

Pfeil
6Convohold

6. lépés: Thermocover és CONVOHold forrón tartás

A főtt ételt a megfelelő hőmérsékleten tarthatjuk, vagy a CONVOHold thermokocsijában vagy a CONVOTHERM Thermocover alatt, akár hosszabb időre. Mindkét kézikocsi forgó görgőkkel ellátott, így mozgatásuk könnyű és kényelmes.

Pfeil
6Thermohaube

7Garnieren
7. lépés: Díszítés

A díszítés az utolsó lépés. Több idő marad arra, amiben a legjobb vagy; légy kreatív, és díszíts.

Pfeil

8Servieren
8. lépés: A kész étel felszolgálása
 
Mostanra minden elkészült, a menüt a lehető legrövidebb idő alatt ,forrón tálalhatod; az ételek minősége kifogástalan marad.