Erfolgreich

Az elégedett vevők a legjobb referenciák

Kombi gőzpárolóink a világ minden konyhájában megtalálhatók. Vess egy pillantást és meríts ihletet az alább felsorolt referenciáinkból.
+ Étterem - Phillipe Rochat sztárséf

RochatJóval a Lausanne-i háztetők felett (Genfi tó) a világ egyik legelőkelőbb szakácsa éppen a legkitűnöbb ételeket állítja össze. A létesítmény tulajdonosa Phillipe Rochat mindig az abszolút tökéletességre törekedett, hite és akarata vezérli, hogy mindig a legmagasabb minőséget nyújtsa. Számára a főzés, művészet, ahol minden összetevőnek a leglényegesebb részét használja fel. A legjobb ha az aromák kiegészítik, nem pedig elnyomják egymást. Hitvallása: 3 íz egy tálon tökéletesen elegendő.

                                                        Philippe_Rochat_e.pdf

 

+ Tengerjáró hajók - Queen Victoria

VictoriaA frankfurti repülőtéren található "Airport Cater Service GmbH" most lett 10 éves. A születésnaphoz egy sikertörténet is kapcsolható, egy történet melyet ha számokkal szeretnénk elmesélni, elég rövidnek bizonyul; jelenlegi eladások 20 millió euró, amit 6 étterem termelt ki, körülbelül 14.000 vendéggel naponta. A tavalyi évi felmérés alapján a vendégek 99%-a volt "nagyon elégedett" illetve "elégedett". Az étel minőségével, ahogyan a személyzet viselkedésével is 100%-ban voltak "nagyon elégedettek" illetve "elégedettek" a vendégek. Csupán 7%-uk értékelte a belső teret "nem kielégítőnek".

Queen_Victoria.pdf 

+ A Mini világa

WaldhausSzakértők szerint a Convotherm mini sorozata új dimenziókat nyitott a kombi gőzpároló technológiában. Időközben a kicsi ámde nagy teljesítményű készülékek megteremtették saját világukat. Az itt bemutatott néhány példa a világ összes többi készülékét reprezentálja. Napról napra nő azon emberek száma akik az eglfing-i Miniket használják. Miért is van ez? A válaszok itt találhatók:

World_of_mini_e.pdf

 

+ Egészségügyi intézmény - St. Marien kórház, Stuttgart

MarienhospitalDanny Williams,a kereskedelmi konyha vezetője ,nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séf a stuttgarti Marienhospital-ban dolgozik 1987 óta. Williams az egyik első ügyfelünk akinek a konyhájában már megtalálható a +3 sorozat gázegysége. Williams-et nem érdeklik az apró-cseprő dolgok; stabil, megbízható készülékeket szeret amelyek kiváló minőségű anyagokból készültek, hasonlóan magas szintű kivitelezés mellett.

St._Marienhospital.pdf
 

+ Rendezvények - Opera Zürich-ben

OpernballEgy opera főszakácsaként dolgozni, több, mint különleges dolog. Mintha a színfalak mögötti karmester lennél. A séf irányít és minden a helyére kerül: időzítés, harmónia és ritmus tökéletes összhangja szükségeltetik a kiváló előadáshoz. A konyhában azonban kevésbé kifinomultak az egyes alkotóelemek: só és bors, olaj és ecet, bazsalikom és kakukkfű. Mégis, ahogy a világ összes színpadán, itt is az együttes játék a lényeg. E nélkül a crescendo viszályba torkollik. Pusztulás és sötétség vár mindenkire.

Zuericher_Opernball.pdf
 

+ Rendszer gasztronómia - IKEA-minőség alacsony áron

IkeaFőzz meg 400 g burgonyát; hámozz meg és apríts fel egy hagymát és 10 g vajon pirítsd üvegesre. Hagyd hűlni. Ezalatt keverj össze 500g darált marhahúst, egy tojást, egy evőkanál panírmorzsát, 5 evőkanál tejet és egy evőkanál aprított petrezselymet. Ízesítsd sóval, borssal majd formálj belőlük kis golyókat. Olvassz meg 20 g vajat egy serpenyőben és süsd meg a húsgolyókat minden oldalukon; először közepes lángon pirítsd, hogy biztosan átsüljenek. Készíts szószt ; 10g lisztet ,20 g vajjal és ¼ liter tejjel folyamatos kevergetés mellett melegíts fel , majd ízesítsd sóval, borssal. Végül; vegyél 3 tányért és oszd el rajtuk a húsgolyókat, burgonyát és a szószt. Adj még hozzá vörösáfonyát és kész. Jó étvágyat.

                                                        IKEA-Qualitt_zu_kleinen_Preisen.pdf

 

+ Catering - Airport Cater Service GmbH

AirportA frankfurti repülőtéren található "Airport Cater Service GmbH" most lett 10 éves. A születésnaphoz egy sikertörténet is kapcsolható, mely történetet ha számokkal szeretnénk elmesélni, elég rövidnek bizonyul; jelenlegi eladások 20 millió euró, amit 6 étterem termelt ki, körülbelül 14.000 vendéggel naponta. A tavalyi évi felmérés alapján a vendégek 99%-a volt "nagyon elégedett" illetve "elégedett". Az étel minőségével, ahogyan a személyzet viselkedésével is 100%-ban voltak "nagyon elégedettek" illetve "elégedettek" a vendégek. Csupán 7%-uk értékelte a belső teret "nem kielégítőnek".

Airport_Cater_Service_GmbH.pdf

 

 

+ Iskolai catering - Ann-Sohpie magániskola

Seminargraz"Egészséges étkeztetés", ez az alapkoncepció, melyet Peter Fabian főszakács megfogalmazott a Stiftung Würth-i magániskola 440 fiatal diákja számára. Ő aki a az Anne-Sophie területére érkezve a leginkább meglepődik; modern, tetszetős építészeti megoldások, hatalmas területű campus és sokféle épületek. Ha szép az idő mind a gyerekek, mind a felnőttek kint vannak a szabadban, és osztálytermeik előtt, színes asztalok körül ülve, együtt dolgoznak.

Bischfliches_Seminar_Graz.pdf